Alexander Anderberg målskytt – men Kode föll

Kode förlorade på bortaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Surte, med 1–4 (0–2).

|
Surte IS vann mot Kode IF

Matchen förblev jämn målmässigt till Surte tog ledningen i 25:e minuten, genom Alexander Zakarian.

Surte gjorde 2–0 i 35:e minuten, när Dabin Baker slog till. Det dröjde till den 72:a minuten innan Hardi Kalkali ökade ledningen.

4–0-målet kom på tilläggstid, när Ardilon Haklaj slog till och gjorde mål.

Reduceringen till 4–1 för Kode kom direkt därefter när Alexander Anderberg på stopptid gjorde mål. Fler mål än så blev det inte för Kode.

Surte har tre segrar och två förluster och 13–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kode har fem förluster och 3–15 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Surte på fjärde plats och Kode på åttonde plats.

Nästa motstånd för Kode är Eriksberg. Lagen möts fredag 28 juni 17.00 på Kode IP.