6–2 mot Bergum gjorde Diseröd till segrare igen

Spelarna i Diseröd fick äntligen njuta av en seger igen, efter 6–2 (6–2) hemma mot Bergum. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 6 Göteborg A herr i fotboll.

|
Diseröds SK vann mot Bergums IF

Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg kommenterade matchen:

– Fantastiskt skönt att få betalt för arbetet vi lägger ner. 6 mål framåt talar för sig själv.

Diseröd började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Daniel Alexandersson till.

Diseröd ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Daniel Alexandersson, i elfte minuten.

Bergum reducerade till 2–1 tidigt i matchen, genom Leo Klevenås Kraft, i elfte minuten.

Bara fyra minuter senare var det Jakob Yngwe som såg till att Diseröd ökade ledningen till 3–1.

Diseröd gjorde 4–1 i 24:e minuten, när Jesper Bengtsson hittade rätt.

Diseröd ökade ledningen till 5–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Max Hardin.

Diseröd ökade ledningen till 6–1 i 36:e minuten, genom Karl Karlsson.

Bergum reducerade till 6–2 alldeles före halvtidspausen, på nytt genom Leo Klevenås Kraft. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Diseröd med 6–2.

Diseröd har en seger, en oavgjord och tre förluster och 14–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bergum har en vinst och fyra förluster och 15–24 i målskillnad.

Det här betyder att Diseröd nu ligger på nionde plats i tabellen, och Bergum är sist, på elfte plats.

Lördag 27 maj 15.00 spelar Diseröd borta mot Nödinge.