Underläge i halvtid – då vände KS Bandy och vann

Bortalaget Mölndal hade greppet i halvtid och ledde med 2–1 i Elitserien dam i bandy. Men KS Bandy vände på matchen och vann till slut med 3–2. Stor matchhjälte blev Sara Gerlin, med sitt 3–2-mål efter 69 minuters spel.

|
KS Bandy vann mot Mölndal

Mölndal startade matchen bäst. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Tilda Andersson och Regina Wängberg innan KS Bandy svarade och gjorde 2–1 genom Wilda Ejderfalk. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Sara Gerlin träff och kvitterade för KS Bandy.

KS Bandy gjorde också 3–2 i 69:e minuten när Sara Gerlin hittade rätt på nytt. Därmed hade KS Bandy vänt matchen. 3–2-målet blev matchens sista.

KS Bandys nya tabellposition är sjätte plats, medan Mölndal är på åttonde och sista plats.

I nästa omgång har KS Bandy Villa Lidköping borta, söndag 23 januari 14.00.