Tung hemmaförlust för KS Bandy mot Villa

KS Bandy hade en riktigt tung match hemma mot Villa, och förlorade med hela 1–12 (0–5) i Elitserien dam i bandy.

|
KS Bandy förlorade mot Villa Lidköping BK dam

Villa fick en bra start på matchen. Lisa Östman gjorde målet på pass av Agnes Ögren, redan i 14:e minuten.

Villa gjorde 0–2 i 20:e minuten, när Ellen Nilsson fick träff.

Villa ökade ledningen på nytt, till 0–3, bara tre minuter senare genom Linnea Larsson på pass av Lisa Östman.

Villa ökade ledningen till 0–4 i 36:e minuten, när Ida Friman hittade rätt framspelad av Moa Friman.

Villa gjorde 0–5 i 39:e minuten, när Sanna Gustafsson slog till framspelad av Viktoria Karlsson.

Villa tog kommandot i andra halvleken. Laget inledde målskyttet i 48:e minuten genom Matilda Öhman, och gick upp till 0–11 innan KS Bandy svarade.

Till slut blev det 1–12 till Villa.

Villas Lisa Östman stod för tre poäng, varav två mål och Annie Berner hade tre assists.

Med tre omgångar kvar är KS Bandy på åttonde plats i tabellen, medan Villa leder serien.

Onsdag 28 februari 19.00 spelar KS Bandy hemma mot Sandvikens AIK.