Tung förlust för Kungälv Bandy U i toppmatchen mot Höjden

Det var två topplag som möttes i division 1 västra herr i bandy på söndagen.

|
SK Höjden vann mot IFK Kungälv

Kungälv Bandy U förlorade, på bortaplan mot andraplacerade Höjden med 3–4 (1–4).

Höjden startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Joel Johansson till framspelad av Gösta Ahlgren.

Höjden ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Axel Jansson på pass av Ludwig Westerling, i tionde minuten.

Höjden ökade ledningen på nytt, till 3–0, bara fyra minuter senare genom Nicklas Gustafsson framspelad av Fabian Dahlin.

Fem minuter senare var det Ludwig Westerling som såg till att Höjden också gjorde 4–0.

Kungälv Bandy U reducerade till 4–1 strax före paus, genom Albin Larsson på pass av Noel Abrahamsson.

Kungälv Bandy U reducerade förvisso genom två mål av Albin Larsson, men närmare än 4–3 kom inte Kungälv Bandy U.

Albin Larsson gjorde tre mål för Kungälv Bandy U.

Matchresultatet innebär att Kungälv Bandy U ligger kvar på tredje plats.

Kungälv Bandy U tar sig an Gillstad i nästa match hemma fredag 12 januari 20.00.