Stark seger för Kungälv Bandy i toppmatchen mot Höjden

Det var två topplag som möttes i division 1 södra herr i bandy på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Kungälv Bandy, som besegrade Höjden med 3–1 (2–0) i seriefinalen.

IFK Kungälv vann mot SK Höjden

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Kungälv Bandy ligger kvar på andra plats i tabellen, och Höjden är i fortsatt serieledning.

Det här innebär att Kungälv Bandy nu har sex segrar i följd i division 1 södra herr.

Kungälv Bandy fick en bra start på matchen. Oscar Jenefeldt slog till framspelad av Johannes Angberg, redan i 13:e minuten.

Kungälv Bandy gjorde också 2–0 i 16:e minuten, genom Jonathan Alm Husberg på pass av Oscar Jenefeldt.

Höjden reducerade dock till 2–1 genom Samuel Tiderman i 77:e minuten i andra halvleken.

Kungälv Bandy gjorde dock 3–1, återigen genom Oscar Jenefeldt efter 33 minuters spel och avgjorde matchen.

Noterbart är att Oscar Jenefeldt gjorde två mål för Kungälv Bandy och spelade dessutom fram till ett mål.

Kungälv Bandy imponerar med fem segrar och 29–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Höjden har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 35–9 i målskillnad.

Kungälv Bandy tar sig an Sunvära i nästa match borta tisdag 14 februari 20.00.