Seger för Kungälv på bortaplan mot Unik

Kungälv vann mötet med Unik borta med 5–3 (3–1) på lördagen i Allsvenskan herr i bandy.

|
Unik förlorade mot Kungälv

Kungälv dominerade första halvleken. Laget inledde målskyttet i första minuten genom Lukas Persson, och gick upp till 0–2 innan Unik svarade.

I halvtid hade Kungälv ledningen med 1–3. I den 53:e minuten fick Kungälv Gustav Ek utvisad.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Johannes Camilton och reducerade åt Unik.

I 67:e minuten slog David Eriksson till, framspelad av Johannes Camilton och kvitterade för Unik.

I den 72:a minuten fick Unik Max Engkvist utvisad, och fick spela med en man mindre sista 18 minuterna.

Kungälv tog ledningen bara sju minuter senare åter igen genom Patrik Sunnanängs.

I den 90:e minuten fick Unik August Elebring utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

3–5-målet kom i 94:e minuten, när Lukas Persson på nytt gjorde mål för Kungälv framspelad av Gustav Ek. 3–5-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Johannes Camilton gjorde ett mål för Unik och totalt tre poäng.

Unik vann senast lagen möttes med 5–0.

Nästa motstånd för Kungälv är Nässjö. Lagen möts fredag 19 november 19.00.