Seger för Kungälv borta mot Jonstorp

Kungälv vann mot Jonstorp på bortaplan i HockeyTvåan södra fortsättning herr. Segersiffrorna skrevs till 7–2 (1–2, 4–0, 2–0).

|
Jonstorps IF Ishf förlorade mot Kungälvs IK

– Riktigt skönt med lite islossning i första matchen för året. Vi har haft en tung period det senaste så riktigt skönt med seger idag. Två matcher till denna vecka så bara ladda om till fredag, kommenterade Kungälvs assisterande tränare Michael Ekberg.

Kungälv tog ledningen efter 4.22, genom Carl Aronsson assisterad av Eric Österman och Oliver Marcusson.

Jonstorp kvitterade till 1–1 efter 14.13, genom Albin Blomberg på pass av Carl Lindqvist och Jacob Persson.

Jonstorp tog också ledningen efter 16.35, genom Carl Lindqvist.

Kungälv gjorde dock fyra raka mål och gick från underläge 2–1 till ledning med 2–5. Kungälv fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–2. Målen i sista perioden gjordes av Ilja Zuckovs och William Jacobson.

För Jonstorp gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Kungälv är på sjätte plats.

I nästa omgång har Kungälv Töreboda hemma i Oasen, fredag 6 januari 16.00.