Seger för Kungälv Bandy U mot Sunvära i spännande match

Kungälv Bandy U tog greppet om hemmamatchen mot Sunvära i division 1 västra F2 herr i första halvlek, och ledde med 3–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Sunvära räckte laget inte ända fram, och Kungälv Bandy U vann med 5–4.

Kungälv Bandy U vann mot Sunvära

Anton Ysing blev matchhjälte med sitt avgörande 5–4-mål efter 89 minuter.

Kungälv Bandy U började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Anton Ysing till.

Kungälv Bandy U ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Johan Holmqvist framspelad av Alfons Melander, i sjätte minuten.

Kungälv Bandy U ökade ledningen till 3–0 i 27:e minuten, genom Albin Carlström framspelad av Anton Ysing.

Direkt efter pausen nätade Casper Brag och reducerade åt Sunvära.

I 61:a minuten reducerade Sunväras Johan? Masken? Karlsson på nytt på pass av Erik Sahlen.

I den 72:a minuten kvitterade Johan? Masken? Karlsson för Sunvära framspelad av Emil Ericson.

Johan? Masken? Karlsson gav Sunvära ledningen på pass av Jonas Ramborgh med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Sunvära.

Kungälv Bandy U kvitterade till 4–4 bara en minut senare genom Gustav Olsson framspelad av Hampus Pettersson.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, i 89:e minuten, när Anton Ysing gjorde 5–4 för Kungälv Bandy U. Det fastställde slutresultatet till 5–4.

Serien är nu färdigspelad. Kungälv Bandy U slutar på femte plats, och Sunvära på sjätte plats.