Marcus Martinsson och Egil Woxvold Bjönness målskyttar när Kungälvs SK förlorade

Kungälvs SK förlorade mötet med Otterbäcken borta med 4–9 (2–6) i division 1 västra F2 herr i bandy på lördagen.

Otterbäcken vann mot Kungälvs SK

Otterbäcken tog kommandot i första halvleken. Laget inledde målskyttet i första minuten genom Nikolai Borikov, och gick upp till 3–0. Kungälvs SK kom tillbaka och reducerade.

Innan halvleken var över hade Otterbäcken dock ryckt åt sig ledningen med 6–2. Kungälvs SK reducerade dock till både 6–3 och 6–4 genom Egil Woxvold Bjönness och Marcus Martinsson efter 8.59 i andra halvleken.

Otterbäcken stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 6–4 till 9–4 på bara sju minuter. Otterbäcken tog därmed en klar seger.

Marcus Martinsson gjorde tre mål för Kungälvs SK. Otterbäckens Linus Johansson hade tre assists, Anton Eklund gjorde två mål och totalt tre poäng, Niklas Österlund stod för tre poäng, varav två mål och Nikolai Borikov gjorde tre mål.

Otterbäcken har nu sex poäng efter fyra spelade matcher, medan Kungälvs SK har fyra poäng efter tre matcher.

Söndag 20 februari 15.00 spelar Kungälvs SK borta mot Höjden.