Mål av Lucas Widman och Theo Hermansson – men förlust för Kungälv Bandy U

Kungälv Bandy U blev besegrade av Blåsut på hemmaplan i division 1 västra herr i bandy, där matchen på onsdagen slutade 3–5 (1–2).

|
IFK Kungälv förlorade mot Blåsut BK

Blåsut startade matchen bäst och tog ledningen. Vilhem Brodin gjorde målet på pass av Sebastian Wahlberg, redan i 20:e minuten.

Kungälv Bandy U kvitterade till 1–1 i 33:e minuten, när Lucas Widman fick träff framspelad av Oscar Jenefeldt.

Blåsut tog ledningen i slutet av första halvleken, genom Felix Hellman på pass av Vilhem Brodin.

Blåsut startade också andra halvleken vassast. Laget gick från 1–2 till 1–3. Men Kungälv Bandy U svarade och gjorde 2–3.

Därefter var det dock Blåsut som avgjorde. Laget gjorde först 2–4 och sen kom också 2–5 med 27 minuter kvar att spela genom Felix Hellman på pass av Sebastian Wahlberg. Kungälv Bandy U hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 3–5.

Vilhem Brodin gjorde ett mål för Blåsut och spelade fram till två mål.

Med tre omgångar kvar är Kungälv Bandy U på andra plats i tabellen, medan Blåsut är på fjärde plats.

I nästa omgång har Kungälv Bandy U Sunvära borta på Sjöaremossen, söndag 11 februari 13.00.