Kungälvs SK utklassade Vänersborg U på hemmaplan

Kungälvs SK dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Vänersborg U i division 1 västra F2 herr i bandy med hela 11–1 (4–0).

Kungälvs SK vann mot Vänersborg U

Kungälvs SK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Filip Strand till framspelad av Egil Woxvold Bjönness.

Kungälvs SK ökade också ledningen till 2–0 i 18:e minuten, genom Johan Andersson.

Kungälvs SK ökade ledningen till 3–0 i 35:e minuten, genom Emil Gerardsson.

Kungälvs SK ökade också ledningen till 4–0 strax före halvtidsvilan, genom Marcus Martinsson framspelad av Per Ohlsson.

Kungälvs SK hade övertaget i andra halvleken. Laget inledde målskyttet i 47:e minuten genom Marcus Martinsson, och gick upp till 8–0 innan Vänersborg U svarade.

Innan matchen var över hade Kungälvs SK gjort hela 11–1.

Noterbart är att Kungälvs SK:s Marcus Martinsson stod för fem poäng, varav två mål, Filip Strand gjorde tre mål och Philip Andersson gjorde två mål och totalt tre poäng.

I nästa omgång har Kungälvs SK Kungälv Bandy U borta, tisdag 1 februari 19.00.