Kungälv utan poäng efter förlust mot Vänersborg

Efter två perioder var matchen i HockeyTvåan Alltvåan södra herr mellan hemmalaget Kungälv och gästande Vänersborg helt jämn. I tredje var det dock Vänersborg som var det starkare laget och vann matchen med 4–3 (0–1, 1–0, 3–2).

|
Kungälv förlorade mot Vänersborg

Oliver Erixon blev matchhjälte med sitt avgörande 4–3-mål 16.19 in i tredje perioden.

Kungälv tog ledningen efter 13.26, genom Oliver Gabay assisterad av Gustav Martinson och Oskar Thor. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 15.47 i andra perioden nätade Dmitry Iskornev, på pass av Meirs Moore och Markus Twillman och kvitterade för Vänersborg. I tredje perioden var det i stället Vänersborg som hade övertaget. Laget vann perioden med 2–3 och matchen med 4–3.

Kungälv tog hem lagens senaste möte med 3–1 i Brätte Ishall.

Kungälv tar sig an Mjölby i nästa match borta fredag 21 januari 19.00.