Kungälv U vann klart mot Gripen Trollhättan på Slättbergshallen

Redan i första halvlek tog Kungälv U greppet om bortamatchen mot Gripen Trollhättan på söndagen.

|
Gripen Trollhättan BK B förlorade mot IFK Kungälv

Och i andra halvlek utökades 3–1-ledningen och matchen i division 1 västra herr i bandy slutade 6–2.

Gripen Trollhättan fick en bra start på matchen. Oskar Westerberg slog till framspelad av Victor Källsbäck, redan i sjätte minuten.

Kungälv U kvitterade till 1–1 i 16:e minuten, genom Edvin Hansson på pass av Hugo Nilsson.

Kungälv U tog också ledningen i 26:e minuten, när Oscar Jenefeldt hittade rätt på pass av Edvin Hansson.

Kungälv U ökade ledningen till 1–3 i 39:e minuten, när Albin Larsson slog till framspelad av Filip Olausson.

Kungälv U tog kommandot i andra halvleken. Laget inledde målskyttet i 52:a minuten genom Gustav Olsson, och gick upp till 1–5 innan Gripen Trollhättan svarade.

Segern skrevs till slut till 2–6 för Kungälv U.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Kungälv U med 15–8.

Kungälv U tar sig an Gillstad i nästa match borta lördag 18 november 16.00.