Kungälv slog Vänersborg efter Filip Steussloffs dubbel

Det blev Kungälv som gick segrande ur mötet med Vänersborg i HockeyTvåan Alltvåan södra herr på bortaplan, med 6–2 (2–1, 3–0, 1–1).

|
Vänersborg förlorade mot Kungälv

Segern var Kungälvs fjärde på de senaste fem matcherna.

Kungälv startade matchen bäst. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Oliver Marcusson och Filip Steussloff innan Vänersborg svarade och gjorde 2–1 genom Dmitry Iskornev. I andra perioden var Kungälv starkast och gick från 1–2 till 1–5 genom mål av Filip Steussloff, Gustav Martinson och Douglas Edhage. Det sista målet kom med 24 sekunder kvar av perioden. Efter 2.21 i tredje perioden ökade Kungälv på till 1–6 genom Martin Brandsdal.

Markus Twillman reducerade förvisso, men närmare än 2–6 kom inte Vänersborg. Kungälv tog därmed en stabil seger.

För Vänersborg gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Kungälv är på åttonde plats.

I nästa omgång har Kungälv Mjölby hemma i Oasen, fredag 18 februari 19.00.