Kungälv föll i toppmötet mot Hagfors med 3–5

Kungälv räckte inte till i seriefinalen mot Hagfors på söndagen. Hagfors tog en tung skalp när man vann borta med 5–3 (2–2, 2–0, 1–1) i division 1 västra herr i innebandy.

|
Kungälv förlorade mot Hagfors

Hagfors tog ledningen efter 7.06, genom Noel Michelsson på pass av Daniel Bjord.

Kungälv kvitterade till 1–1 efter 8.06, genom Jesper Holm framspelad av Jakob Svensson.

Kungälv tog också ledningen efter 11.39, genom Calle Björkdahl Carlsvärd på pass av Simon Appelkvist.

Hagfors kvitterade till 2–2 efter 19.41, genom Dennis Larsen framspelad av Marcus Hedlund.

Hagfors startade andra perioden bäst och gick från 2–2 till 2–4 genom två mål av Jesper Larsson. Kungälv reducerade dock till 3–4 genom Sebastian Dahlbom efter 6.04 i tredje perioden.

Hagfors kunde dock avgöra till 3–5 med 10.31 kvar av matchen genom Marcus Pontusson.

Jesper Larsson gjorde två mål för Hagfors och totalt tre poäng.

Kungälv stannar därmed på andra plats, och Hagfors toppar fortfarande tabellen.

I nästa omgång har Kungälv Lockerud/Mariestad hemma i Mimershus, söndag 13 februari 15.00.