Kungälv besegrades på bortaplan av Partille

Kungälv fick se sig besegrat i mötet med Partille på bortaplan i division 1 västra Götaland herr i innebandy, med 4–5 (1–2, 1–1, 2–2).

|
FBC Partille vann mot IBK Kungälv

– Kass match av samtidiga. Mycket snack ingen verkstad. Andra matchen in och vi har ännu inte visat vad vi går för. Mycket kvar att ge vilket vi ska visa, tyckte Kungälvs lagkapten Erik Andreasson, efter matchen.

Teodor Stenberg blev matchhjälte med sitt avgörande 5–4-mål 14.47 in i tredje perioden.

Kungälv tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Tim Vegelius framspelad av Hannes Andersson.

Partille kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 5.51 nätade Robin Dahlin på pass av Leo Hammarstedt.

Partille tog också ledningen efter 14.57, när Teodor Stenberg hittade rätt på pass av Andre Landin.

Efter 14.00 i andra perioden slog Simon Appelkvist till, på pass av Emil Boqvist och kvitterade för Kungälv.

Partilles Rasmus Tveit gjorde 3–2 efter 19.42 framspelad av Andre Landin.

3.07 in i tredje perioden nätade Kungälvs Hannes Andersson framspelad av Calle Björkdahl Carlsvärd och kvitterade för Kungälv.

Efter 8.13 slog Emil Boqvist till på pass av Calle Björkdahl Carlsvärd och gav Kungälv ledningen.

12.58 in i perioden slog Teodor Stenberg till återigen på pass av Ludvig Thorbjörnsson och kvitterade för Partille.

Efter 14.47 nätade Teodor Stenberg ännu en gång framspelad av Andre Landin och avgjorde matchen. Därmed hade Partille vänt matchen.

Partilles Teodor Stenberg gjorde tre mål och Andre Landin hade tre assists.

Partille har nu fem poäng och Kungälv har en poäng när båda lagen har spelat två matcher.

Nästa motstånd för Kungälv är Lindome. Lagen möts söndag 6 oktober 16.00 i Mimershus.