Kungälv Bandy U:s fina svit håller i sig efter 7-1 mot Surte Wildcats

Kungälv Bandy U är svårslaget i division 1 västra herr i bandy.

|
Surte Wildcats förlorade mot IFK Kungälv

Mot Surte Wildcats borta på Ale Arena på tisdagen blev det seger igen. Laget vann med 7-1 (5-0) och har nu fyra segrar i rad.

Matchen var länge mållös. Kungälv Bandy U ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom mål av Edvin Hansson, Theo Hermansson, Hugo Nilsson, Erik Bertilson och Jacob Frykholm. Kungälv Bandy U ökade ledningen till 0-6 genom Oscar Jenefeldt efter 63 minuters spel i andra halvleken.

Surte Wildcats reducerade dock till 1-6 genom Alexander Bergbacka med fyra minuter kvar att spela av matchen.

Kungälv Bandy U gjorde dock 1-7 genom Albin Larsson med tre minuter kvar i halvleken och avgjorde matchen.

Oscar Jenefeldt gjorde ett mål för Kungälv Bandy U och spelade fram till två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Surte Wildcats på nionde plats och Kungälv Bandy U på andra plats.

Kungälv Bandy U tar sig an Mölndal i nästa match hemma fredag 29 december 20.00.