Det var toppmatch i division 1 västra herr i bandy under fredagen när Kungälv Bandy U tog emot andraplacerade Mölndal.

IFK Kungälv vann mot Mölndal BK

Kungälv Bandy U vann matchen med 6–5 (3–3).

Albin Larsson stod för Kungälv Bandy U:s avgörande mål på stopptid.

Mölndal fick en bra start på matchen. Linus Carlström gjorde målet på pass av Christoffer Trysberg, redan i tionde minuten.

Kungälv Bandy U kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Albin Larsson framspelad av Noel Abrahamsson, i tolfte minuten.

Bara fyra minuter senare spelade Noel Abrahamsson fram Oscar Jenefeldt som såg till att Kungälv Bandy U tog ledningen.

Kungälv Bandy U ökade ledningen till 3–1 efter en halvtimmes spel, genom Elof Paulsson framspelad av Filip Olausson.

Mölndal reducerade till 3–2 på stopptid i första halvleken, genom David Lundqvist på pass av Jonas Trysberg.

Mölndal kvitterade till 3–3 på tilläggstid i första halvleken, genom Martin Trysberg framspelad av Jonas Trysberg.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Martin Trysberg ännu en gång på pass av Jonas Trysberg och gav Mölndal ledningen.

Albin Larsson, återigen, kvitterade för Kungälv Bandy U på pass av Noel Abrahamsson med knappa kvarten kvar.

Först i 85:e minuten tog Kungälv Bandy U ledningen genom Theo Hermansson på pass av Johannes Angberg.

Mölndal kvitterade till 5–5 två minuter senare på nytt genom David Lundqvist.

Tre minuter senare spelade Oscar Jenefeldt fram Albin Larsson som såg till att Kungälv Bandy U tog ledningen. Därmed hade Kungälv Bandy U vänt matchen.

Mölndals Jonas Trysberg hade tre assists. Noel Abrahamsson hade tre assists för Kungälv Bandy U och Albin Larsson gjorde tre mål.

Det här var Kungälv Bandy U:s tredje uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Kungälv Bandy U ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Mölndal på andra plats.