Kungälv Bandy U segrade i toppmötet – Lukas Norrman hjälte

Mölndal tog emot Kungälv Bandy U i söndagens toppmöte i division 1 västra herr i bandy.

|
Mölndal BK förlorade mot IFK Kungälv

Och det slutade med seger för bortalaget Kungälv Bandy U, som besegrade Mölndal med 9–1 (3–1).

Segern var Kungälv Bandy U:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Kungälv Bandy U började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Gustav Olsson till på pass av Lukas Norrman.

Mölndal kvitterade till 1–1 i 19:e minuten, när Martin Bengts slog till framspelad av Christoffer Trysberg.

Kungälv Bandy U tog ledningen på nytt i 24:e minuten, när Lukas Norrman fick träff på pass av Gustav Olsson.

Kungälv Bandy U ökade ledningen till 1–3 på tilläggstid i första halvleken, på nytt genom Gustav Olsson framspelad av Filip Olausson.

I andra halvleken gick ett överlägset Kungälv Bandy U från 1–3 till hela 1–9 och tog en mycket enkel seger.

Kungälv Bandy U:s Lukas Norrman stod för sex poäng, varav fyra mål och Gustav Olsson gjorde två mål och spelade fram till två mål.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, Mölndal med 27–16 och Kungälv Bandy U med 35–10 i målskillnad.

För Kungälv Bandy U gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Mölndal fortfarande leder serien, två poäng före Kungälv U. Två poäng skiljer lagen åt.

Fredag 19 januari 20.00 spelar Kungälv Bandy U hemma mot Gripen Trollhättan.