Kungälv Bandy hämtade i kapp underläge och kryssade mot LAIK U

I halvtid ledde LAIK U matchen på bortaplan i division 1 södra herr i bandy mot Kungälv Bandy med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Kungälv Bandy in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 5–5.

|
IFK Kungälv spelade lika mot Lidköpings AIK U

LAIK U startade matchen bäst. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Robin Sandgren innan Kungälv Bandy svarade och gjorde 2–1 genom Edvin Isaksson. Direkt efter pausen nätade Edvin Isaksson åter igen och kvitterade för Kungälv Bandy.

Kungälv Bandy gjorde också 3–2 i 55:e minuten när Edvin Isaksson hittade rätt ännu en gång.

LAIK U kvitterade till 3–3 bara sex minuter senare på nytt genom Robin Sandgren framspelad av Carl-Oscar Bridholm.

Sju minuter senare var det Jonathan Husberg som såg till att Kungälv Bandy tog ledningen.

Axel Egerstad kvitterade för LAIK U på pass av Arvid Dahlberg med knappa kvarten kvar.

Först i 83:e minuten tog LAIK U ledningen genom Andreas Hagman.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, i 92:a minuten, när Edvin Isaksson på nytt gjorde mål för Kungälv Bandy. 5–5-målet blev matchens sista.

Kungälv Bandys Edvin Isaksson gjorde fyra mål. LAIK U:s Robin Sandgren gjorde tre mål för.

LAIK U har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Kungälv Bandy har fem poäng.

I nästa omgång har Kungälv Bandy Gripen Trollhättan hemma, söndag 11 december 13.00.