Förlust i SM-kvartsfinal dam för KS Bandy mot Sandvikens AIK

KS Bandy räckte inte till på bortaplan i andra matchen mot Sandvikens AIK i SM-kvartsfinal dam i bandy.

|
Sandviken AIK BK dam vann mot KS Bandy

Matchen slutade 6–3 till Sandvikens AIK, vilket gör att Sandvikens AIK står som segrare med totala resultatet 15–4.

KS Bandy såg ut att gå mot en säker seger efter 3–0 i halvtid. Men Sandvikens AIK ville annat och lyckades vända matchen till seger.

KS Bandy gjorde första målet. Evelina Sköld slog till på pass av Emmie Forsberg, redan i sjätte minuten.

KS Bandy gjorde också 0–2 i 20:e minuten, när Klara Fischer fick träff.

KS Bandy gjorde också 0–3 i slutminuterna av första halvlek, genom Felicia Larsson på pass av Wilda Ejderfalk.

Sandvikens AIK vände på dock matchen helt när laget gjorde sex (! ) mål i rad och gick från 0–3 till 6–3. Sandvikens AIK:s mål gjordes av Tilda Ström, Emelie Åkerlund, Linnea Parling, Tilda Ström, Tilda Ström på nytt och Linnea Parling. Därmed tog laget en säker seger.

Sandvikens AIK:s Tilda Ström stod för tre mål och ett assist.