Förlust för Kungälv på hemmaplan mot Vänersborg

Kungälv förlorade mötet med Vänersborg hemma med 7–9 (2–4, 3–2, 2–3) i division 1 västra Götaland herr i innebandy på tisdagen.

|

Vänersborg var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2–4.

I andra perioden var det i stället Kungälv som hade greppet. Laget vann perioden med 3–2 och ställningen efter två perioder var 5–6.

Vänersborg stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 5–6 till 5–9.

Erik Andreasson och Sebastian Dahlbom reducerade förvisso, men närmare än 7–9 kom inte Kungälv. Vänersborg tog därmed en stabil seger.

Vänersborgs Tobias Andersson stod för sju poäng, varav två mål, Jon Lindgren gjorde tre mål och Andreas Ante Johansson gjorde ett mål och spelade fram till två mål. Kungälvs Hannes Andersson gjorde tre mål och totalt fem poäng och Oscar Olsson hade tre assists.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Vänersborg är på sjätte plats.

Kungälv tar sig an Fristad i nästa match borta söndag 2 oktober 14.30.