Förlust för KS Bandy på hemmaplan mot AIK

KS Bandy förlorade mötet med AIK hemma med 0–6 (0–2) i Elitserien dam i bandy på lördagen.

|
KS Bandy förlorade mot AIK

KS Bandys tränare Annika Lundberg kommenterade matchen:

– En tuff och hård match där vi tyvärr inte får till det i sista tredjedelen. Det var en match med högt tempo. Vi tar med oss fina passningskombinationer och att vi stora delar av matchen håller ihop laget bra.

AIK startade matchen bäst och tog ledningen. Olga Rodionova gjorde målet på pass av Erica Persson, redan i 17:e minuten.

AIK ökade också ledningen till 0–2 strax före halvtidsvilan, genom Kristina Mashinskaya.

I andra halvleken gick ett överlägset AIK från 0–2 till hela 0–6 och tog en mycket enkel seger.

För KS Bandy gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan AIK är på andra plats.

I nästa omgång har KS Bandy Skutskär hemma, söndag 13 februari 13.00.