Efter åtta raka segrar i division 1 västra Götaland herr tog vinstsviten slut för Kungälv

Matchen mellan hemmalaget Varla och gästande Kungälv slutade 6–5 (0–4, 3–1, 3–0). Därmed tog Kungälvs svit med åtta raka segrar i division 1 västra Götaland herr i innebandy slut på lördagen.

|
Varla IBK vann mot IBK Kungälv

Segermålet för Varla stod Johannes Windsand för 14.26 in i tredje perioden.

Kungälv var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 0–4.

I andra perioden var det i stället Varla som hade greppet. Laget vann perioden med 3–1 och ställningen efter två perioder var 3–5.

Varla gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 3–5 till ledning med 6–5. Windsands 6–5-mål kom med 05.34 kvar av matchen.

Varla har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Kungälv har fyra vinster och en förlust. Förlusten var Kungälvs andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Varla nu ligger på tredje plats i tabellen, och Kungälv är på andra plats.

Nästa motstånd för Kungälv är IBK Göteborg. Lagen möts söndag 12 februari 16.45 i Mimershus.