Delad pott för Höör H 65 och Kungälv

Hemmalaget Höör H 65 och Kungälv spelade oavgjort i SHE dam i handboll, 28–28 (16–14) på onsdagen.

|
Höör HK H 65 spelade lika mot Kungälvs HK

Kungälvs tränare Hamed Khazrai kommenterade matchen:

– Tycker vi håller oss till det vi planerat och vad som skulle förväntas mot H65. Vi har oflyt på slutet med en del sekvenser, men vi är nöjda och glada över att lyckas ta poäng borta mot H65 vilket jag vet att inte många lag gör i ligan.

Höör H 65 ledde med 16–14 efter första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Kungälv in i matchen. Till slut blev det alltså en poäng var till lagen.

Målgörare för Kungälv var Mia Lagumdzija 12, Wilma Pettersson 5, Maja Fredén 3, Madeleine Lindgren 3, Linnéa Rundberg 2, Kristina Zubonja 2 och Alma Jöhnsson.

Höör H 65 har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kungälv har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

I tabellen innebär det här att Kungälv nu ligger på åttonde plats. Höör H 65 är på andra plats.

I nästa omgång har Kungälv Lugi hemma i Mimershallen, lördag 17 december 13.45.