Bottennapp för KS Bandy borta mot Villa Lidköping

KS Bandy lyckades inte alls när man mötte Villa Lidköping borta i Elitserien dam i bandy. Villa Lidköping vann med 14–0 (6–0).

|
Villa Lidköping vann mot KS Bandy

KS Bandys tränare Annika Lundberg kommenterade matchen:

– Vi möter världens bästa klubblag, så dagens målsättning var ju lite andra saker än att vinna. Vi gör lite individuella misstag men vi gör också mycket bra saker som vi tar med oss.

Villa Lidköping började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Tilda Ström till på pass av Matilda Svenler.

Villa Lidköping ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Ida Friman framspelad av Matilda Svenler, i nionde minuten.

Villa Lidköping ökade ledningen på nytt, till 3–0, bara fyra minuter senare genom Moa Friman på pass av Ida Friman.

Villa Lidköping ökade ledningen till 4–0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Lisa Östman.

Villa Lidköping ökade också ledningen till 5–0 i 34:e minuten, på nytt genom Tilda Ström på pass av Matilda Svenler.

Sex minuter senare spelade Moa Friman fram Tilda Ström som såg till att Villa Lidköping gjorde också 6–0.

I andra halvleken gick ett överlägset Villa Lidköping från 6–0 till hela 14–0 och tog en mycket enkel seger.

Det här betyder att Villa Lidköping är kvar i serieledning, och KS Bandy stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa omgång har KS Bandy Skutskär hemma, lördag 29 januari 13.00.