Världsartist intar Ullevi – Kungälvsbo i publiken

Under onsdagen och torsdagen intar världsartisten Ed Sheeran Ullevi i Göteborg. En som kommer stå i publiken är Hillevi Nyström från Kungälv – som fann hans musik för nästan tio år sedan.

ANNONS
|

Två kvällar i rad ska artisten Ed Sheeran fylla Ullevi i Göteborg. Hillevi Nyström från Kungälv har längtat till konserten på onsdagskvällen sedan i höstas när hon köpte biljetter.

– Jag är jätteuppspelt, det ska bli otroligt roligt, säger hon.

Hon fick upp ögonen för Ed Sheeran när han skrev låten ”I See Fire” till en av filmerna i The Hobbit-trilogin 2013. Sedan dess har hon lyssnat på honom, där känslan och melodin i hans musik varit en stor faktor.

– Hans röst går innanför huden, den går rakt in i hjärtat.

Hon lyssnar ofta på honom då han har en stor variation i musiken. När hon är stressad kan hon lyssna på hans lugna låtar, medan glada låtar går igång när hon vill bli på glatt humör.

ANNONS

– Han är en riktig konstnär, säger hon.

Hoppas favoritlåten spelas

Det är första gången hon ser världsartisten och hoppas favoritlåt ”Shivers” spelas.

– Den är en sådan som jag tycker mycket om och gör mig på bra humör. Det är känslan, den är svängig och glad. Det går inte att sitta still. Sen kan man låttexten och då skrålar man ju med, säger hon och skrattar.

Scenen han spelar på är rund och står mitt i publikhavet, så Hillevi Nyström är nyfiken på hur framträdandet kommer påverkas av det.

– Jag har lite svårt att tänka mig hur han ska utnyttja hela scenen, han är så liten. Vissa är så stora, som Rammstein med sina ljus, men han är inte den typen av artist, säger hon.

LÄS MER:Nanne Grönvall till sommarkonsert i Ytterby

LÄS MER:Fullt ös när seniorer bjöds på konsert med Streaplers

LÄS MER:Schlagerparty med melloartister på fästningen

ANNONS