Succé för Kungälvskomikerna i Talang

I fredags gick ”Chatte” och ”Anto”, Catrin Martinsson och Antonina Kobylinski Kihlgren, vidare till semifinal i Talang. Framträdandet har både berömts och sågats i sociala medier.
– Det känns som att vi lite delat Sverige, säger Antonina.

ANNONS
|

Hemma hos Antonina var det i fredags hysteri när familjen skulle titta på hennes och Catrins framträdande. Deras ”dans” som spårade ur tog dem hela vägen till semifinal, och själv är Antonina otroligt glad för den respons de fick av domarna.

– Tanken var ju att vi skulle gå dit och ha roligt, och bjuda på oss själva. Jag tror inte någon av oss hade räknat med att gå vidare, men två av domarna, Helena och Johanna, fullkomligt älskade ju det, säger hon.

Även om det inte blev en ”golden buzzer” till Chatte och Anto, som hade skickat dem direkt till final, så flög det ändå konfetti när de istället tryckte på knappen själva, och de lyckades få fyra av fyra jurymedlemmar att vilja rösta dem vidare. På sociala medier går det att se att även många tittare vek sig av skratt åt framträdandet.

ANNONS

Dock är det inte alla som skrattat lika mycket åt Chatte och Anto, och Antonina berättar att de också fått en hel del kritik riktat mot sig.

– Det känns som att vi lite delat Sverige. Det är så mycket troll som skriver såna fruktansvärda grejer, och sen så är det också otroligt mycket kärlek. Det är som två läger, säger hon.

Vad som händer i semifinalen berättar Antonina att hon och Catrin redan kommit överens om, och att de den här gången också kommer få mer hjälp av produktionen.

– Vi ska försöka bräcka det vi gjorde innan. Om vi kan få människor att skratta så har vi lyckats, säger hon.

Klicka här för att titta på framträdandet.

LÄS MER:Många frågor till minister på Kungälvsbesök

LÄS MER:Jan Erik Axelsson slutar – efter 35 år i företaget

ANNONS