I april öppnar Gina Tricot i Kongahälla center.
Arkivfoto
I april öppnar Gina Tricot i Kongahälla center. Arkivfoto Bild: -

Klädkedjan Gina Tricot öppnar i Kongahälla center

I slutet av april öppnar klädkedjan Gina Tricot en butik i Kongahälla center.
– Centret är en destination som känns rätt för oss och vårt koncept, där vi tror att vi kommer att bli ett välkommet tillskott i butiksmixen, säger varumärkes- och marknadschefen Karin Westas.

ANNONS
|

Butiken i Kongahälla center kommer att vara på 400 kvadratmeter och får klädkedjans senaste koncept.

– Det innebär en ny ljus inredning som är framtagen för att inspirera och höja kundupplevelsen. Det här får plaggen att ta för sig mer och synas bättre på butiksytan, säger Karin Westas och fortsätter:

– Butiken får stora delar av vårt sortiment, som också anpassas utifrån kundernas önskemål och efterfrågan.

Högt på önskelistan

Att kunna presentera den här nyheten trots rådande pandemi, är så klart extra roligt, säger Anton Knutsson, centrumchef i Kongahälla center.

– Gina Tricot har inte bara legat högt på vår egen önskelista. De toppar också besökarnas önskemål, vilket våra konsumentundersökningar också tydligt bekräftar, säger Anton Knutsson som menar att etableringen visar hur starkt både Gina Tricot och Adapta tror på Kongahälla center som handelsplats.

ANNONS

– Trots omvärldsläget har omsättningen i huset ökat med över 20% under 2020. Det är ett tydligt kvitto på att vi har skapat något som regionen tycker om.

Var exakt ska butiken ligga?

– Vägg i vägg med Kicks, bland annat i Jeansbolagets gamla lokal, säger Anton Knutsson som menar att köpcentret har klarat sig bra jämfört med andra handelsplatser i regionen och nationellt.

– Det snacket har spridit sig. Därigenom har vi blivit kontaktade av Gina Tricot, så det är jätteroligt, konstaterar han.

Katarina Berg

0303-20 68 28

ANNONS