Jontefonden gör ny satsning: ”Ska bli ungefär som rosa bandet”

Jontefonden nya satsning hade premiär 5 juli. Tillsammans med ett antal andra aktörer ska Jontefonden göra en stor insamling under parollen ”Tillsammans för livet”.

ANNONS
|

Den nya satsningen invigdes 5 juli med auktioner arrangerade av Stockholms auktionsverk. Konstverk, upplevelser och andra unika föremål auktioneras ut och intäkterna går oavkortat till Jontefonden.

– Senast jag kollade var vi uppe i 100 000–150 000 kronor, säger Tommy Ivarsson, grundare av Jontefondens Insamlingsstiftelse.

Endast skänkta föremål auktioneras ut och går att se på Stockholms Auktionsverks och Jontefondens gemensamma monter på Nordea Open i Båstad fram till 18 juli.

– Detta gör att Jontefonden får en stor nationell uppmärksamhet, säger Tommy Ivarsson.

7 juli startade GKSS Match Cup i Marstrand. Under några av seglingsdagarna är Jontefonden på plats för att visa Jontefondens arbete för svårt sjuka barn i behov av organtransplantation.

ANNONS

– En båt bekostad av Nelson Garden seglar med Jontefondens logotyp på seglet. I samband med seglingstävlingarna finns möjlighet att stötta Jontefonden genom olika försäljningar, säger Tommy Ivarsson.

Detta är bara början för initiativet ”Tillsammans för livet”. Framöver kommer Jontefonden även representeras vid Nordea Open i Båstad och Göteborgsvarvet. Ambitionen är att lyckas samla ihop 500 000–700 000 kronor.

– Vi vill skapa som en motsvarighet till Rosa bandet. Orangea ”tillsammans för livet”, säger Tommy Ivarsson.

ANNONS