Fikasugna barn sökes till kanelbulletest

Hur ska en riktigt god kanelbulle smaka? Nu söker Kungälv-Posten experter i mellanstadieåldern som vill hjälpa oss utse Kungälvs godaste kanelbulle.

ANNONS
|

Nygräddad, med en lite lätt frasig yta, krispigt pärlsocker och ett mjukt, saftigt inre. Till det ett immigt glas med kall mjölk. Kanelbullefika är en del av den svenska folksjälen – och för många även en del av barndomen.

Därför vill vi på Kungälvs-Posten ta hjälp av de verkliga experterna – barnen – när vi för tredje gången testar Kungälvsbageriernas kanelbullar.

Är du i mellanstadieåldern och gillar att fika så anmäl dig till vår testpanel! Ett extra plus är såklart om du är lite av en bullexpert och vet hur den perfekta kanelbullen ska se ut och smaka.

ANNONS

Så anmäler du dig – och så går testet till

Anmälan är öppen för alla barn som bor i Kungälvs kommun och går på mellanstadiet.

Mejla din anmälan till redaktion@kungälvsposten.se senast den 17 september. Skriv hur gammal du är och var du bor, och lite om varför du vill vara med och testa bullar. Skicka också med telefonnummer till dig själv och en förälder.

Får vi fler anmälningar än det finns platser i panelen kommer vi låta lotten avgöra.

Testet kommer att genomföras en kväll i vecka 39, klockan 18-19.30. Vi träffas i Kungälvs-Postens lokaler i Kongahälla center, och det går bra att ha en vuxen person med sig om man vill.

Testet är ett blindtest, så du kommer att få smaka på olika bullar och skriva ner vad du tycker i ett formulär.

I samband med testet kommer KP:s reporter att ta bilder och göra filmade intervjuer med deltagarna.

LÄS MER:Test: Godaste kanelbullen i Kungälv 2023

LÄS MER:Bageriet i Rollsbo bakar den godaste kanelbullen i Kungälv

LÄS MER:Test: Godaste kanelbullen i Kungälv 2022

LÄS MER:Ytterby bageris hemliga degknep ledde fram till bästa kanelbullen

ANNONS