21-årig man greps påverkad av narkotika – med portionspackade knarkpåsar

Två män på moped stannades av polis under natten till onsdagen. Föraren rymde men passageraren greps. Polisen upptäckte att mannen var narkotikapåverkad och att han hade flera portionspackade påsar med knark.

ANNONS

Klockan 01.12 natten till onsdag stannade polisen två män som åkte på en moped vid Uddevallavägen. Mopeden stannades då passageraren saknade hjälm men föraren sprang i väg när de stoppades. Polisen fick inte tag på föraren men däremot passageraren, en 21-årig man. Mannen var påverkad av narkotika och hade flera portionspackade knarkpåsar på sig.

– Mannen kommer troligtvis få penningböter då han färdades på en moped utan hjälm. Sedan är han gripen för innehav och eget bruk av narkotika. Då narkotikan han hade på sig var packad i flera påsar är det troligt att han skulle sälja den vidare, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Har ni någon aning om var eller vem föraren är?

– Nej, inte vad jag vet. Har inte hört något om det och det är inte troligt att passageraren kommer hjälpa oss med det, berättar Thomas Fuxborg.

LÄS MER:Bilist visade tecken på drogpåverkan

LÄS MER:Drogpåverkad bilist greps på bensinstation

LÄS MER:Polisen stoppade bil – flera misstänkta för knarkbrott i Ytterby

ANNONS